Mix

Perfect combination

Mix

Calm and composed

The creation is derived from the beauty of Chinese classical gardens, the refraction and changes of the round mirror, the interplay of reality and reality.
The vivid light sources in the corridor frame the scenery and connect with the quiet and elegant Chinese study room landscaping.
Step by step into the Spanish-style parquet floor tiles, and stop at the scene where the shell chandelier and the island kitchen intersect.
You can sit comfortably and make a cup of tea, enjoy the tranquility of the room alone or entertain guests.
The combination of Chinese-style space with changing levels and Western-style furniture
Calm and composed
Project information
modern urban style
residential space
Zhongzheng District, Taipei City
40 square meters
Living room/kitchen/dining room/study/master bedroom/dressing room/main bath/laundry room
Wood grain board, wooden floor, iron paint, gray mirror, bright mirror, floor tiles, black quartz, tempered gray glass, painted glass, snake curtain, accordion curtain, milky white acrylic